VK KNESSELARE

VOETBAL - PASSIE - GROEIEN - PLEZIER

VISIE VK KNESSELARE

 

Onze voetbalvereniging VK streeft er naar om iedereen, volgens zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten, op een sportief verantwoorde manier zich verder te laten ontwikkelen in zijn favoriete sport.

Naast het bijbrengen van de louter sportieve waarden willen wij ook een bouwsteen zijn aan de verdere groei van de educatieve en sociale waarden van onze spelers. De betekenis van het verenigingsleven in onze maatschappij, het sociale engagement en de onderlinge solidariteit zijn onontbeerlijk in de toekomstige ontwikkeling van onze jeugd.

Tevens streven wij er naar als club om een open en transparant beleid te voeren, zodat iedere speler zijn favoriete hobby kan uitoefenen op een plezierige manier.

Op langere termijn is het de bedoeling om de spelers op te leiden zodat ze klaar zijn om de stap te zetten naar onze A-kern. Welke jeugdspeler droomt er niet van ooit in het eerste elftal te spelen onder de eigen kerktoren ?

De vereniging wordt geleid door vrijwilligers die allemaal een gemeenschappelijk sportief doel nastreven : enerzijds de verworven plaats in derde provinciale handhaven en anderzijds jonge voetballers opleiden in de best mogelijke omstandigheden. We zijn dan ook ingeschreven met een 1ste ploeg in vierde provinciale zodat onze jongeren kansen krijgen en ervaring kunnen op doen om op het hoogste niveau te spelen.

Het bestuur bestaat uit een raad van bestuur en dagelijks bestuur die de gehele werking aansturen. Wij willen op termijn meer medewerkers zowel voor de club als voor de jeugdwerking. Helpers voor sportieve en niet-sportieve activiteiten zijn steeds van harte welkom.  Wil je deel uitmaken van een enthousiaste groep medewerkers, aarzel niet om ons te contacteren.

VK Knesselare betrekt de jeugd bij wedstrijden van de A-kern.  De jeugdploegen lopen op met de spelers tijdens thuiswedstrijden, ouders van de kinderen mogen voor deze gelegenheid gratis de wedstrijd bijwonen. Spelers van de eerste ploeg zullen wedstrijden van de jeugd bijwonen en/of scheidsrechterlijk begeleiden.

Laat ons na “maanden corona-miserie” de krachten opnieuw bundelen en de toekomst op een positieve tegemoet zien. Wij kijken er naar uit om jullie allen terug te kunnen verwelkomen op onze Flabbaert gronden. Tot binnenkort.

 

Jean Pierre Buyle

Voorzitter VK Knesselare

BEZOEK ONZE SPONSORS